Når Canal Street underholder hip-hop-ungdom og visepop-voksne* sørger Arendal Rockklubb i samarbeid med Arendal Bluesklubb å gi et tilbud også til deg med hang til litt blåere og tyngre toner!

Velkommen til blåsvarte dager på Barrique i uke 30

Dato: Onsdag 26/7, torsdag 27/7, fredag 28/7, lørdag 29/7
Tid: Dørene åpnes kl 21, konsertstart kl 22

Sted: Barrique øl- og vinstue
Billetter: Kr 100,– betales i døra

Onsdag 26. juli: Haakons Guitar

Haakon Dikilitas – gitar, Simen Arneberg – bass, Tor Anders Stadheim – trommer.

Torsdag 27. juli: Fake News

Fake News (foto: Birgit Fostervold @knipselyst)

Fake News (foto: Birgit Fostervold @knipselyst)

Unggutta i Fake News jobber på. Etter to spillejobber på rappen på Munken er de nå klare for å rocke sokkene av folket på Barrique! Vi tror så absolutt de er klare for oppgaven – du bør få med deg dette!

Fredag 28. juli: The Chicago Outfit

The Chicago Outfit

The Chicago Outfit

The Chicago Outfit er et bluesband som har sine røtter fra Blues Factory i Sandefjord – et musikktilbud for innsatte i norske fengsler, med oppfølging etter gjennomført soning. Blues Factory samarbeider med noen av Norges mest profilerte arrangører og artister.

De fleste assosierer nok The Chicago Outfit med en av de mest velorganiserte og beryktede kriminelle mafiafamiliene i Chicago, som ble dominerende på 1920-tallet under ledelse av mafiabossene Johnny Torrio og Al Capone. Referansen til dette kriminelle mafiasyndikatet er ikke for å glorifisere denne virksomheten, men primært et historisk hint som skyldes at bandets frontmann og vokalist i mange år levde et liv på kant med loven og ble dømt for organisert kriminalitet, og at flere av bandets medlemmer er tidligere innsatte med soningserfaring fra norske fengsler.

CHRISTIAN NUMME – vokal – tidligere profilert pengeinnkrever og kriminell, i dag prosjektleder for Anger Management hos Blues Factory AS.
KNUT EIDE – munnspill/gitar – Blues Factorys musikalske leder, kanskje bedre kjent som frontmann i bluesbandet Tiger City Jukes.
HENRY ANDERSEN – gitar – et utrolig bluesgitartalent som nå også er gitarinstruktør, en av eierne og prosjektmedarbeider i Blues Factory AS.
BJØRN ANDERSEN – bass – Blues Factorys daglige leder.
SIMEN AASTAD HYLLENE – trommer – tidligere innsatt fra Blueshuset på Bastøy og Blues Factory-instruktør som også spiller i rockebandet Parracett.

Lørdag 29. juli: Still Messin’

Still Messin' (foto: Bjørg Fossli)

Still Messin’ (foto: Bjørg Fossli)

Arendalsbandet Still Messin’ er et meget anerkjent band fra Arendal – de har holdt på siden 1999 så man kan vel trygt si at rutinen er på plass..! «Vi slutta aldri å ha det gøy!» som de så treffende sier det sjøl. De har spilt rundt omkring på Sørlandet men har de siste årene valgt mer å gjøre rendyrkede tributekonserter for utsolgt sal i Arendal Kulturhus; Uriah Heep, Deep Purple og Rainbow er blant banda som har fått den æren.

Konserten 29. juli blir en markering av at vokalistene Geir Brobakken og Heidi Hangeland har vært medlem av bandet i henholdsvis 20 år og 10 år. Bandet har for øvrig spilt på Barrique rundt 100 ganger(!) siden 2002 og har nesten hver jul hatt en tributekonsert til Uriah Heep på samme scene.

Still Messin’ er:
Geir Brobakken, vokal
Heidi Hangeland, vokal
Frode Olsen, trommer
Yngve Nilsen, bass
Olaf Brovoll, keyboard
Øyvind Øyen, gitar

* For de som måtte lure så er det utsagnet selvsagt tongue-in-cheek! Nesten hele ARK-styret er hardt involverte som frivillige i Canal Street og digger festivalen og alt livet den skaper i byen hver sommer. Peace out.