Etter press fra SV og Sp har gruppelederne i flertallet bestemt seg for å redde gamlebyen, men rockeklubben tør ikke stole på politikerne.

Bildet: Arendal Rockklubb oppfordrer alle til å møte opp og se til at politikerne redder Gamle Byen skole.
Av Frank Johannessen, Agderposten

– Det er viktig å fortsette presset. Torsdag klokka ti er det møte, da må mi være der, sa leder av Arendal Rockklubb, John Ivar Knudsen på Gamle Byen skole mandag kveld.

Rett før hadde ordfører Torill Rolstad Larsen forsikret de rundt hundre tilhørerne om at det populære samlingsstedet er reddet etter et gruppemøte tidligere på dagen.

– Det har vært et voldsomt engasjement, og derfor har vi bestemt oss for å satse på skolen. Det garanterer jeg, stol på politikerne, sa ordføreren og fikk stormende applaus fra salen.

Det var Kristen Bjormyr (Sp) og Nils Løge (SV) som jobbet intenst i «posisjonen» for at skolen skulle reddes. 1400 underskrifter bare i løpet av fire timer vitnet om et voldsomt engasjement for Gamle Byen skole, noe politikerne ikke kunne overse. Nå håper bare de 200 brukerne av huset at politikerne får gjennom løftet sitt i bystyrebehandlingen til torsdag.