Arendal Rock klubb feirer jul med konsert på Grand scene
Når: 26 Desember (2. juledag)
KL. 21:00 – 02:30

Tradisjonen tro arrangerer Arendal Rock Klubb en julejam, hvor lokale band får vise seg frem og kanskje noen tør å ta en liten jamsession. Headliner på årets Julejam er ingen ringere enn ROCKEBANDET ÆNDAL!! SEVENTH, Klepp, Kill Basa og Suicide Circus spiller også opp til dans!

  • ROCKEBANDET ÆNDAL (aka. Satiricon) består av medlemmer fra Bulk, Stonegard, YTO og selveste DJ Subway på trommer og leverer tung sosialrealsatirisk tungrock/metal på Arendalsdialekt. De var håndplukket av Arendals ordfører til å åpne årets Hove-festival. Rockebandet Ændal slipper snart sin første plate og vil for anledningen spille en del låter fra denne..
  • SEVENTH har nettopp gitt ut sitt første album gitt ut på Hellish Records, som ble spilt inn med selveste Bård Thorstensen (Clawfinger) som produsent.
  • KLEPP er en ung gjeng isolerte musikeres drøm om nyskapende pentatonisk rock.
  • KILL BASA er et prog-rock band fra Arendal/Grimstad, som spiller ambisiøs rock med elementer av pop, prog og metal.
  • SUICIDE CIRCUS spiller metal, og er et av de tøffeste banda fra Kilden fritidsklubb, de jobber hardt med låter og vi kan vente oss mer fra den kanten fremover.

Dørene åpner kl. 21:00, men hvis du vil få med deg noen av banda oppfordres du/dere til å komme tidlig… det pleier å komme himla mye folk.

Arendal Rock Klubb hadde 30 års-jubileum i 2011, som også ble feiret med utgivelse av CD og LP på Hellish Records. Selv med 30 år bak seg, er Arendal Rock Klubb fortsatt i gang, men det har vært et stille år i 2012 pga. økonomiske utfordringer. Mange band og musikere fra sørlandet har vært innom Arendal Rock Klubb, enten da som frivillig, styremedlem eller som musikker i et band.

Sted: Grand, Langbryggen 19, Arendal
Facebookevent: http://www.facebook.com/events/399078206836999/

ARK Julejam 2012


Dette innlegget er en del av vårt historiske materiale, arkivert fra tidligere utgave av klubbens nettsider.