BY:BRÅK – 3 dager med rock’n’roll på Grand, 8. – 9. – 10. mai! Mike Tramp (US/ DK), GrimSkunk (CAN), Dave Evans (AUS) & Barbed Wire.

8. mai: Mike Tramp

MIKE TRAMP fra WHITE LION, bandet fra New York som på 80-tallet vokste ut av alle tenkelige slange-mønstra skinnbukser, sendte flere hiter til toppen av Billboard-lista og solgte til dobbel platina!

Etter White Lion ble oppløst i 1992 hoppet forøvrig bassisten over til Megadeth og gitaristen og trommisen til Zakk Wyldes band Black Label Society.

Vokalist Mike Tramp startet opp White Lion igjen i 1999 og kommer til Grand sammen med kassegitaren sin for å fremføre alle slagerne fra storhetstiden, intimt og kun for oss!

9. mai: GrimSkunk

GrimSkunk, det legendariske psych-rock-punk-bandet fra Montreal, er tilbake med sitt nye album «SET FIRE!» De trekker veksler på sin rike tradisjon av oppfinnsomhet og påvirkninger, med et album som fanger energi og en rå sinnsfølelse. GrimSkunk er en virvelvind av sint og foraktfull punk, blandet med kvasi-hippie-idealisme for de som tør å drømme.

10. mai: Dave Evans & Barbed Wire

Selveste orginalvokalisten til selveste AC/DC kommer helt fra Australia til Arendal! Sommeren 2012 gjorde Dave Evans en liten turne i Norge, med det norske bandet BARBED WIRE som backingband. I 2013 feirer AC/DC 40-årsjubileum, og i den forbindelse er Dave tilbake for å hedre sitt gamle band. Barbed Wire har for øvrig utgitt tre plater og turnerer ganske heftig selv. Gjør deg klar for en rocke-hitparade av de helt sjeldne!

Bybråk på Grand 2013