Korrupte konger fra Porsgrunn kommer til Arendal for å lage en heftig kveld på Munken, ta turen! Fredag 20. november –  første band går på 22:00!

  • Korrupte Konger // Rise Above // Bong Temple
  • CC: 150,-
  • 18-årsgrense

Litt om bandene:

KORRUPTE KONGER er et norskspråklig rockeband fra Porsgrunn som henter inspirasjon fra artister som Skambankt, Turbonegro og Raga Rockers. Kongene har siden høsten 2014 fungert som husband på Rockeklubben i Porsgrunn, hvor stadig flere har fått øynene opp for deres energiske sceneopptredener.

RISE ABOVE er hardcore punk-band fra Kristiansand bestående av Roy Nystøl, Cato Nystøl, Bendik Hildebrand, Håkon Nygaard og Thomas Lindstrøm. Da Sophus Jensen i desember 2014 hevdet at «Rocken er død», svarte tidligere produksjonsansvarlig i TrashPop, Nils Martin Haugfos, at han hadde «God tro på RISE ABOVE!» etter debutkonserten på Tollboden Burger Bordello i Kristiansand.

«Høy bakoversveis-faktor. Virkelig full rulle og bånn gnu!»
— Nils Martin Haugfos

BONG TEMPLE er et stoner rock band fra Arendal eller på «godt norsk» Ændal. De spiller en form for heavy, groovy, sabbathy/pentagram skitten stil.