Tung og groovy stonerrock, med klare bluesreferanser og møkkete lyd, Warp Riders låter blytungt. Bandet er mildt sagt samspilte etter en bråte spillejobber i 2014–2015.

Warp Riders er fra det dype Østfold, nærmere bestemt Halden, byen som har fostret mange rockestorheter gjennom tidene. Det har vært stille fra Halden en stund, fram til nå! Kompromissløs rock’n’roll full av lidenskap, sjel og glede! Tungt og groovy, med klare bluesreferanser og møkkete lyd, hvor instinkt og følelse er mye viktigere enn intellekt.

Warp Riders låter blytungt og grumsete, men spilt av musikere av rang. Bandet er mildt sagt samspilte etter en bråte spillejobber i 2014–2015. Ryktet om bandet har spredd seg i Tyskland, England, Sverige og Danmark, dette har resultert i en masse spillejobber. Ikke verst for et band som har sluppet kun to EP-er!

Warp Riders på NRK Uhørt

LEAFY

Inspirert av de gamle storhetene i Kyuss, spiller Leafy god gammel årgangs-stoner med smittsom entuasiasme og energisk glød. Med flere konserter på hjemmebane har Kristiansandsbandet rotfestet seg lokalt og trer snart inn i studio for liveinnspilling av sin første full lengder.

Leafy på Artist Trove

Fre. 4. mars
CC: 150,-

Arr. Arendal Rockklubb