Etter et fantastisk år med store og små konserter og 35-årsjubileum med store band som Black Debbath og Enslaved er det siste konsert for i år. Det er det snart tid for den årlige julejammen, og vi gleder oss til å treffe nye og gamle kjente! I år har rockklubben en lineup som vil blåse fletta av dere, så ta turen til Munkehaugen scene!

Program på Julejammen

Vorbid

Det anerkjente lokal bandet Vorbid  headliner julejammen i år! De kom til finalen i Battle of the bands i Berlin og har vunnet Rytmisk Fabrikks talentkonkurranse. Etter milepæler på internasjonalt nivå har de klart å spre budskapet til et stort rekkevidde med publikummere. Med raske, melodiske og harde riff, viser Vorbid en presisjon som du må lete lenge etter.

Underwing

Underwing er et av byens ferskeste, men også det mest up and coming bandet vi har sett på lenge! De vant i år Rytmisk Fabrikks talentkonkurranse, og med medlemmer fra Klepp, Valerie og Seventh vil Underwing vise ferdigheter og låter som vil imponere sterkt.

Hjaaik

Hjaaik vil stille med et av kveldens mer avslappende innslag. Inspirert av prog, reggae, blues og psychedeliske rytmer og preg vil Hjaaik sette stemningen på topp.

Quip Azure

Quip Azure har også tidligere vunnet talentkonkurransen, og kommet til finalen i Canal Streets «Understreet». Med hårreisende ferdigheter og en fot godt plantet i prog verdenen vil Quip Azure sette nok en standard som er vanskelig å overgå denne kvelden.

Fhall

Fhall er kveldens ferskeste band og vil starte kvelden med sin første konsert. De ligger under sjangeren Astronaut Rock og med tidligere medlemmer fra Singh og Abominations vil dette bli et spennende innslag for kvelden.

Dørene åpner klokka 19:30
CC: 200 (150,- for de under 26 år!)
Aldersgrense: 18 år
Arr. Arendal rockklubb

Plakat julejammen 2016