Da er det snart klart for årets påskejam og vi har fått våre lokale helter i Underwing som headliner!

Vi mangler fortsatt noen artister så vi arrangerer i år en påmelding! Send mail med litt info om bandet og gjerne video eller lydklipp til arendalrk@gmail.com hvis du har lyst til å spille!

Underwing!

Underwing ble dannet i 2016 og fant fort frem til sitt unike musikalske uttrykk. Ved å blande de svingene rytmene fra 70-tallets rock, den melankolske atmosfæren fra 90-tallets grunge og kompleksiteten fra moderne progressiv metal har bandet lagd et lydbilde som best kan beskrives som progressive grunge.»

Timeworn!

Timeworn er et norsk metalband fra Vøyenbrua i Oslo bestående av medlemmer med lang fartstid i den norske DIY-hardcore/metalscenen. De har opparbeidet seg et rykte som en intens og tight live-opplevelse gjennom aktiv konsertvirksomhet og har bl.a spilt på Klubbøya og vært support for Kvelertak i Europa.

Venomous High, deres andre utgivelse, kom ut på Fysisk Format sommeren 2017 og er et massivt album bestående av tunge riff og tekster om samlemani, avhengighet og anti-sosial oppførsel. Bandet selv beskriver albumet som om Hans Zimmer vokste opp med hardcore punk, sørstatsrock og 90-talls Hip Hop.

Tranqidiots!

Tranqidiots er et hardtslående band fra Kristiansand, som blander punk og extrem metal, og hvor det ikke skorter på talent.

Heavymetal.no skriver:

Jeg setter utrolig stor pris på at de finnes, at noen er som dem, i en metalscene hvor mange velger seg gnaske ferdiglagte stiler, spytter litt på alt dette og gjør deres greie. Fantastisk.

Hollow Illusion!

Hollow Illusion er et enegget tvilling duo rockeband fra Stange i Hedmark. Deres inspirasjoner er fra 1970 talls band som: Black Sabbath, Thin Lizzy, ACDC, og fra 1980 talls band som : Metallica, TNT, og Europe.
Hollow Illusion spilte inn deres selv titulerte debut album hos Trond Holter i Halden i Østfold i 2014. Trond Holter er kjent fra band som: Wig Wam, Dream Police, og Jorn, og mixet og mastret albumet hos Roy Z, in New York i 2015.
Roy Z har jobbet med band, og artister som: Judas Priest, Halford, og Bruce Dickinson fra Iron Maiden.

Barn Dogz!

Barn Dogz er en trio som nylig ble formet og som allerede har sikret seg platekontrakt med Abup Road Records. De har allerede sluppet sin første singel «Please», og debutalbumet «Brace Yourself» er rett rundt hjørnet. De spiller en blanding av punk, pop rock og alternativ rock. Bandet er inspirert av band som Nirvana, Green Day og Billy Talent.

Pris: 200,- (150,- for de under 26 år)
50,- avslag på billetter for ARK-medlemmer
18+

Plakat påskejam 2018

Plakat påskejam 2018