Med flere av Arendal Rockklubbs frivillige også entusiastisk engasjerte i sommerens vakreste eventyr – Canal Street – er det stas å kunne annonsere at det blir egen rockekveld under årets festival! Kuler & krutt!

Fredag 26. juli i Bankgården trommes det sammen til heftig hardrockkveld med lokalnasjonale helter på scenen: Camp Abby & ROCKEBANDET ÆNDAL! spiller rock som det bør spilles: eksplosiv høyoktan, fort, rått og hardt! Happeningen har fått navnet Headbangers’n’mash, og med litt røff grillmat attåt enda røffere riff er det kanskje en og annen englandsfarer som tar poenget..? Billetter finner du her, klikk klikk.

Camp Abby

Et energisk rockeband fra Sørlandet, nærmest i punksjangeren, som har holdt det gående siden 2005! Gjengen er aktuelle med platen «I morra er i dag gammelt nytt», produsert av Tommy Akerholdt (Turbonegro, Slekta, Silver m.fl.) – som sammen med Tor Kristian Berge, Torbjørn Knudsen, Jon Robert Trøite, Nils Erik Goderstad og Hans Petter Klemmetsen også spiller i bandet.

Tidligere skiver har blitt utgitt på engelsk, men på «I morra er i dag gammelt nytt» er tekstene på norsk, noe som gir skiva og bandet en enda sårere nerve. Energien fra scenen er den samme intense!

ROCKEBANDET ÆNDAL

Et norsk, hardtslående, metalband med opprinnelse fra Arendal, bestående av medlemmer fra band som Stonegard, Bulk, Benea Reach og YTO. Bandet har etter sin oppstart i 2008 satt en ny standard med sine legendariske sceneopptredener med full klikkings og blodsmak i munnen! Dette fyrverkeriet av et live-band har høstet mye ros for sine utgivelser og konserter, med en sømløs blanding av metal og mørk stonerrock med elementer fra hardrocken, og med norske tekster. Forbered deg på en sann fest av brutal energi, med fullt trøkk og massivt lydbilde!

Bandet skriver selv:
«Ikke bare er bandnavnet tatt fra Norges hardeste by, Arendal, men alle medlemmene er ekte Æ’ndalitter som er oppvokst på trusler, vold og fyll. Bandet har også den uoffisielle norgesrekorden i å spille på den nå nedlagte Hovefestivalen flest ganger, da de var det eneste bandet som ble invitert til å spille der hele fire år på rad (2010-2014).»

Rockebandet Ændal er snart aktuelle med ny musikk. Før sommeren 2019 slipper de en ny EP, med fire hardtslående låter som viser bandets svært gode evne til å koke opp gamle rocketriks til ferske og moderne uttrykk med overdrevet volum, groove og samspill.

«experiencing Rockebandet Ændal live is simply like receiving a good beating»
– The Goose, 2018