MERK: Denne konserten er avlyst pga. smitteverntiltak i forbindelse med coronainfluensa.

———-

Det blir TUNGT når de lokale heltene i You Suffer inviterer med seg sluggerne fra Timeworn til dobbeltgig i mars!

Timeworn har siden 2014 levert en solid mix av tyngden fra sludge, energien fra hardcore og atmosfæren fra post-metal. Begge de to første albumene Luminescent Wake (2014, Disiplin Media) og Venomous High (2017, Fysisk Format) ble møtt med lovord fra både presse og mannen i gata.

Timeworn består i dag av medlemmer fra bl.a. Eskatol, Summon the Crows, Blodspor og From Below og har med hardt arbeid, omfattende konsertvirksomhet og to full-lengdere i bagasjen, sementert seg som en hardtslående aktør både her hjemme og utenlands. Dette kulminerte bl.a. i en Europa-turné som support for Kvelertak i 2017. Arendal rockklubb har hatt bandet på scenen to ganger; i 2014 og i 2018 (bildet i toppen er fra sistnevnte).

Med «Leave the Soul for Now» (prod. Thomas Wang, Urban Sound Studio) viser Timeworn en stadig utvikling av sin allerede majestetiske lyd og dokumenterer et band med en sterk kunstnerisk visjon og en dyp tilhørighet til arven fra punk og metall, uten å være redd for å tøye grensene og utforske nye soniske territorier.

«Leave the Soul for Now» på Spotify

———-

YOU SUFFER er et band fra Sør-Norge med medlemmer fra Blood Red Throne, The Dark Nebula og From Below. EPen «You Suffer» (aug 2019) har fått spilletid på radio samt omtale i Scream Magazine og favorittstempel fra Evig Lyttar.

«You Suffer» på Spotify

———-

Dørene åpnes klokka 21.
Billetter kr 200,- (150,- for u. 26 og medlemmer).
Vipps #546616 ca en uke før konsert eller kjøp i døra.