Merk: denne konsertkvelden er dessverre avlyst som følge av nasjonale Covid-19/ koronavirusrestriksjoner.


Wolf on Fire presenterer lyden av Stavangers undergrunn, og gir deg mørk og fengende hardrock! Du kan oppleve dem hos Arendal rockklubb 22. mai 2020!

Wolf on Fire vil gi rock og metal noe annerledes og uventet. Hvert av bandmedlemmene bidrar med innflytelse fra et bredt spekter av musikalske sjangre noe som har gjort bandet til det som det er i dag. Bandet har opparbeidet seg et rykte som ett hardtarbeidende, profesjonelt og dritfett liveband som leverer! De har hatt gleden av å varme opp for acts som Chris Holmes, Audrey Horne og Bokassa.

Mange som hører oss sier vi er vanskelig å plassere i en sjanger, det liker vi! Vi ønsker å være ett fett rockeband, med tekster som har mening og at vi ikke bare blir ett nytt band i rekka av mange andre band som høres like ut.

Wolf on Fire består av Christian Øvrevik, (vokal/gitar), Thomas Helgeland (gitar), Jóakim Snær Sigurðarson (bass) og Arild Nådland (trommer).

Platedebut

I 2019 slapp bandet debutalbumet «Echolomania» og som med sine over 120 tusen lytt har fått gode kritikker både i inn- og utland. På Echolomania inviteres du inn til fete kombinasjoner av riff og brutalitet, melankoli og melodi, alt bundet sammen i et slør av catchy stonerrock. Tekstuniverset er inspirert av personlige erfaringer, desperasjoner og indre demoner, men og som en kommentar til verden vi lever i.

Albumet er produsert av bandet selv, med hjelp av noen dyktige mennesker underveis. Trommene ble spilt inn i Skambankt sitt studio, mixing ble utført av Kristoffer Grude fra Black Rhino Music, og mastering er gjort av Alan Douches fra West West Side Studio (Mastodon, Roky Erickson, Kvelertak, Converge, etc.). Echolomania er tilgjengelig på alle streamingtjenester og på vinyl.

ECHOLOMANIA REVIEWS

Denne debuten er både brutal og melankolsk i sitt uttrykk. Den er fengende, sexy, tøff, sårbar og stilfull. Indre demoner, djevelskap og desperat strid ligger godt plassert i terrenget, og det er aldri kjedelig mens det står på.
The Wilhelmsens

Klassisk, hard rock blandet med solide doser stoner funker rett så bra for dem, om jeg får si det selv. Vokalen minner ikke så rent lite om Per Borten og fans av Spidergawd bør definitivt sjekke ut Wolf On Fire.
Deichman musikk

Låtene holder høy standard musikalsk sett. Summa summarum er det er en god og uredd debutplate. 7/10
Disharmoni

Dørene åpnes klokka 20. Billetter selges i døra og på Vipps #546616 ca to uker før giget.
Kr 200,- (150,- for deg under 26 år og ARK-medlemmer).
Support: Bleakwater!