Vi har mange og kule planer for vårsemesteret, og de frivillige er de første som får vite detaljene! Bli med på frivilligfest lørdag 22. februar!

Som takk til alle frivillige som bidrar til driften av Arendal rockklubb inviterer vi til FEST på Munkehaugen lørdag 22. februar fra klokka 18.00! Her blir det innledningsvis noen nyheter om hva som skjer i ARK fremover, litt heder & ære til de som hedres bør, og vi mekker mat til folket.

Etter dette blir det rock over høyttalerne, og vi blir på bruket så lenge vi orker. Og hvis du lurte: Arendal rockklubb spanderer både mat og drikke – ta kun med deg godt humør, så fikser vi resten! 🤟 Kanskje svinger Drum Brew innom med litt smaksprøver også..!

Vi har en stolt tradisjon som Norges eldste gjør-det-sjæl rockklubb med kontinuerlig drift, vil DU være med på å holde streaken levende? Meld deg inn i facebookgruppa Frivillige Arendal Rockklubb nå!