Bli med Rockebandet Ændal på tokt til Merdøs pris — 12. juni setter vi opp hele tre seilaser med Boy Leslie: Pollen–Merdø t/r med konsert ombord! Hør historiene bak låtene og bli (enda bedre) kjent med gutta i bandet!

Første avgang klokka 12, deretter en klokka 16 og så kveldsseilas klokka 20. Med dagens restriksjoner legges det ut 25 billetter til hver seilas,  billettlenka kommer her 1. februar klokka 16! UTSOLGT! Ny rekord for ARK: i løpet av knappe 15 minutter var alle tre seilaser fullbooket — nå gledå’ mi oss til såmmå’n!

Medbragt er ikke tillatt, men det blir hyggelige priser ombord. Overstadig berusede risikerer å måtte gå planken..!

Fotomontasje, fotograf Boy Leslie: Brian Amtoft

AGDERPOSTEN: Solgte ut konserter på 15 minutter: – Veldig moro (PDF)

🖤 Trygg på gig med ARK 🖤

Når du kjøper billett til et ARK-arrangement skal du være trygg på at vi følger de til enhver tid gjeldende regler og anbefalinger med tanke på smittevern. Vi begrenser antallet som slipper inn — faktisk færre enn det anbefalte antallet — vi rengjør kontaktflater jevnlig, vi bruker Vipps og spritbare sjetonger som betalingsmiddel, og vi har håndsprit og engangsmasker tilgjengelig.

Vi er kanskje sånn-passe-halvrølpete rockere, men vi har ikke lagt igjen vettet hjemme! 🤘😈