Annerledesår eller ei, skolen tar like fullt sommerferie hvert bidige år — og like sikkert er det at ARK arrangerer School’s out! I fjor fikk vi jo testet corona-avstanden, og det gikk usannsynlig bra! Er du klar for 2021-versjonen?

I år går School’s out av stabelen lørdag 26. juni fra klokka 15. Som i fjor blir det hele seks band og artister på scenen. Det begynner rolig og greit, og vil eskalere utover kvelden. Vi garanterer god stemning og høyt musikalsk nivå!

Mat og drikke besørges av gode venner!

Mat blir laget og servert av Strand Café. I tillegg til bar med gode priser, blir det også alt fra sortimentet til Drum Brew! Og kanskje dukker det opp en overraskelse..?

Line-up med rimelig grei variasjon

School’s out er jo egentlig en minifestival, og som festivaler flest tilbyr vi godt variert musikk. Band og artister på scenen i år blir:

  • Egil S. Ødegård
  • Major Laudals Orkester
  • Dirt
  • Vanvidd
  • Underwing
  • Dunderbeist

Lyden blir levert av Arendal lydsystemer!

Det er jo et virus som lurer rundt, så vi gjør oppmerksomme på at dersom det blir restriksjoner som innebærer færre enn 200 publikummere så refunderer vi billetter i motsatt rekkefølge av kjøpsdato (de som kjøper først har altså størst sjanse for å få oppleve arrangementet). Gjeldende smittevernstiltak blir selvsagt fulgt, og brudd på disse medfører utvisning fra området.

🖤 Trygg på gig med ARK 🖤

Når du kjøper billett til et ARK-arrangement skal du være trygg på at vi følger de til enhver tid gjeldende regler og anbefalinger med tanke på smittevern. Vi begrenser antallet som slipper inn — faktisk færre enn det anbefalte antallet — vi rengjør kontaktflater jevnlig, vi bruker Vipps og spritbare sjetonger som betalingsmiddel, og vi har håndsprit og engangsmasker tilgjengelig.

Vi er kanskje sånn-passe-halvrølpete rockere, men vi har ikke lagt igjen vettet hjemme! 🤘😈