Leprous til Arendal Vi er sykt stolt over å putte disse gutta på plakaten i jubileumsåret — dette blir en festaften du ikke vil gå glipp av!

Arendal kulturhus
11. september 2021 kl. 20.30 — dørene åpner 19.30
Billetter kr 395,- / 345,- (medlem/ung)

I en sjanger hvor det er vanskelig å skille seg ut har Leprous inntatt en tydelig posisjon. Bandet er kjent for sin stemningsfulle blanding av polyrytmiske spor, melankolske atmosfærer, melodisk vokal og stikkende tekster. Kalenderen deres inneholder utsolgte konserter verden over — dette er et av Norges største og mest aktuelle progband!

Vorbid (foto Birgit Fostervold

Som oppvarming får dere arendalsbandet Vorbid! De kombinerer kompromissløs metall med progrockens mange skeive takter og kaotiske, men melodiske komposisjoner.

Den midlertidige trioen består av Michael Briggs, Daniel Emanuelsen og Marcus Gullovsen. I 2017 ble bandet plukket opp av Indie Recordings, og våren 2018 slapp de debutalbumet «Mind». Det ble av Asbjørn Slettemark plukket ut som et av fem norske metalalbum som har gjort 2018 bedre.

I 2021 har gutta brukt tid på å skrive ferdig en ny plate som vil bli spilt inn i år, og bandet satser på release i første halvdel av 2022. Som en liten bonus denne kvelden, vil Vorbid spille hele den nye platen fra A til Å. Dere vil med andre ord være de første til å høre ferskt, nytt og energisk materiale!

PS: Kommer du utenbys fra? Vi samarbeider med nyåpnede Hotell Arendal i Bankgården i Arendal sentrum, som tilbyr veldig hyggelige priser på overnatting fra 10.–12. september. Rompriser fra 550 kr per person per natt! Oppgi bookingkode «ARK» ved reservasjon av overnatting på https://hotellarendal.no.