I dag jubler vi for gjenåpninga av landet vårt. Og så kasta vi oss rundt og fikk i stand et aldri så lite gjenåpningspæ’ti – vi håper du blir med!

Nadir, supp. Sovereign
Munkehaugen, fredag 1. oktober
Dørene åpnes kl 19
Bill 150,– (100,– for u/26 og medlemmer)

Melodiøst og hardtslående

Nadir (bildet i toppen) har sine røtter i tradisjonell black metal. I stedet for å hvile på sjangerens tidligere seiere, setter Nadir ut for å utforske utkanten av sjangeren og å sømløst blande elementer av thrash og sludge for å oppnå et nytt og friskt lydbilde.
Nadir så dagens lys i 2019, og slapp EP-en «The Great Dying» i 2020 til strålende omtalelser.
nadircult.bandcamp.com

Aggressiv old school death/thrash

Sovereign

Sovereign er et death/thrash band fra Oslo som spiller aggressiv, teknisk, old school musikk inspirert av sen 80-talls og tidlig 90-talls death og thrash metal. Bandet startet opp i 2018, og demoen ‘Neurotic’ (2019) fikk internasjonal lansering i regi av Redefining Darkness Records (USA). Sovereign jobber mot sin første full-lengder som forventes å være på plass i løpet av 2022. Det blir både kjapt, tungt og seigt når denne gjengen tar scenen!
sovereignnorway.bandcamp.com