Arendal har alltid hatt et svært godt musikermiljø på nasjonalt nivå; flere av banda har også hatt internasjonal suksess. I forbindelse med ARKs 40-årsjubileum gir vi nå ut en dobbel-LP med det beste fra distriktets mange band. Albumet består av én side med låter fra de første 30 åra og tre sider fra de siste 10. Vi er svært stolte av dette albumet – et begrenset opplag på kun 250 stk betyr dessuten samlerverdi allerede fra første stund. Nå kan DU bestille vidunderet!

Bestillingslenke: Forhåndsbestill jubileumsalbum nå – klikk her

Overskytende midler fra salget blir brukt til ARKs videre drift, med prioritering på konserter. Takk til Skagerrak Sparebank – for hvert solgte eksemplar legger de samme beløp i klubbkassa. 🎶

Platekomité

Stephan Smith-Gunvaldsen, Bård Torstensen, Espen Hegland (også designer av coverarten – gled deg til fet ny grafikk inne i coveret!), Ole Johan Lillegaard, Frode Risberg Johansen, Tom Erik Sten Larsen, Jon Håvard Jensen

Disse banda deltar

Underwing // Vorbid // Vanvidd // From Below // You Suffer // Cougar // Tomas F Band // GrowN // Bleakwater // Carnage Carnival // Élivágar (Forvitret) // Graat // Bones To Bury // Rise Above // Bong Temple // Legacy Of Emptiness