Oppdatering april 2023: dato for slippfest er klar, sett av 3. mai!

OPPDATERING MARS 2023: Den som venter på noe godt..? PLATA ER HER!! De som har forhåndskjøpt kan avtale med klubbleder Lise om avhenting, og dere andre kan bare glede dere til slippfest ganske så snart!

OPPDATERING APRIL 2022: Det har beklageligvis gått en lang stund uten nyheter om dette prosjektet. Vi kan gledeligvis melde at det nå nærmer seg ferdigstillelse; masterne blir levert til trykk før sommerferien 2022 og så er det ventelista på platepressa som avgjør hvor langt utpå høsten det drøyer før vi har vinylen i hende. Tusen takk for tålmodigheta!

Arendal har alltid hatt et svært godt musikermiljø på nasjonalt nivå; flere av banda har også hatt internasjonal suksess. I forbindelse med ARKs 40-årsjubileum gir vi nå ut en dobbel-LP med det beste fra distriktets mange band. Albumet består, med ett unntak, av låter fra de siste ti åra. Vi er svært stolte av dette albumet – et begrenset opplag på kun 250 stk betyr dessuten samlerverdi allerede fra første stund. Nå kan DU bestille vidunderet!

Bestillingslenke (forhåndssalget er avsluttet)

Overskytende midler fra salget blir brukt til ARKs videre drift, med prioritering på konserter. Takk til Skagerrak Sparebank – for hvert solgte eksemplar legger de samme beløp i klubbkassa. 🎶

Platekomité

Stephan Smith-Gunvaldsen, Bård Torstensen, Espen Hegland (også designer av coverarten – gled deg til fet ny grafikk inne i coveret!), Ole Johan Lillegaard, Frode Risberg Johansen, Tom Erik Sten Larsen, Jon Håvard Jensen

Disse banda deltar

Underwing // Vorbid // Vanvidd // From Below // You Suffer // Cougar // Tomas F Band // GrowN // Bleakwater // Carnage Carnival // Élivágar (Forvitret) // Graat // Bones To Bury // Rise Above // Bong Temple // Legacy Of Emptiness