Nå er det på tide å riste av oss vinter og kulde og gå våren i møte med et skikkelig vårbrøl! Hva sies til Last Wave, GrowN – og som icing on the cake: Black Debbath, skikkelig kørka!! Tre band, én billett – fredag 10. mars!

Sammen med Arendal Kulturhus inviterer vi til en kveld i Store Torungen – med flatt gulv og full rulle på scenen.
Dørene åpner kl 20 og første band går på scenen kl 20.30. 18-års grense.
Billetter får du her, kr 410,– fullpris/ 360,– for ARK-medlemmer

Black Debbath med kørka plate

Norges barskeste rikssynsere inntar like godt rollen som hobby-dommedagsprofeter på sitt nye album, Age of Kørka. Ulike endetidstegn belyses, og den underliggende røde tråd er som så: «hvordan har det seg at vi mennesker er mer utviklet og opplyste, men samtidig mer lettpåvirkelige, mer forfengelige og generelt tjukkere i hue enn noen gang?» Har vi nådd peak smart? Er det på tide å reversere utviklingen? Gå tilbake til goddagmannøkseskaft? Svaret er: ja.

Black Debbath (foto: Abdikadir Abdullahi)

Black Debbath (foto: Abdikadir Abdullahi)

Hva kan vi som publikum og fanskare forvente oss? Blir det like bra som det pleier? Er gutta fortsatt like rå og relevante? Sexy? Belærende? Ovenfra og ned?

Ja, selvsagt! Bare at de i tillegg er hakket mer kørka. Og det kommer du som publikummer til å bli også, for her står kørkeriet i fokus! Hepp hepp hurra! Kørken går.

GrowN, but not dead!

På tide med noe ny musikk fra GrowN! Siden slippet av albumet For life i 2021 har gutta i GrowN jobba på, selv om det kanskje har vært litt stille på sosiale medier (husk, dette er gamle, trege folk..!). Produktive GrowN pusher nemlig stadig ut nye låter og har derfor bestemt seg for å benytte EP-formatet – og med det en høyere slippfrekvens. Et konsept-prosjekt med oppstart fra januar 2023 byr på første-releasen Traitor med fem nye låter.

GrowN (foto: Bjørg Fossli)

GrowN (foto: Bjørg Fossli)

Innimellom Bårds gigs med Clawfinger har GrowN forberedt seg for turné, og på en lokal testgig fikk de nøyaktig den hakesleppmottakelsen de håpet på. Bandet er nå klare til å dele musikken sin med verden, og håper verden er klare for dem! Husk, du er aldri for gammel til å rock’n’rolle!

Last Wave

Last Wave er en passe blid sørlandskvintett med forkjærlighet for 90-tallets grunge, tunge bluesbaserte riff og komplekse taktarter. Med egenhendig skrevet musikk, har de siden første utgivelse i 2019 med singelen The Raft, etterfulgt av LP-en Shine året etter, fått gode tilbakemeldinger fra lyttere over hele landet. Denne kvelden blir det også en aldri så liten verdenspremiere på bandets aller nyeste låt!

Last Wave (foto: Bjørg Fossli)

Last Wave (foto: Bjørg Fossli)

Bandet består av Peter B Skuggevik (vokal), Michael S Olsen (bass), Håkon Hellerud  (trommer), Mads E Aall (gitar) og Sturla Robstad (gitar). Finn frem flanellskjorta og la deg dras med i den bølge av lyd som oppstår når disse karene skrur opp volumet!