Vi har lenge hatt lyst til å få litt liv og aktivitet på Munken også utenom konsertkvelder – pub, filmkveld, quiz og så videre. Nå tester vi konseptet og håper DU er klar for å henge med!

For noen betyr fredda’ slutt på arbeidsuka, hjem til spa, hvile, beina høyt, sprette en kald en, og generelt totalt utsoning… men!! Fredag 24. mars inviterer vi til afterwork – eller som vi har kalt det: ARKerwork – i kafeen på Munken. Vi åpner dørene allerede klokka 16.30, da har vi åpen bar og musikk på høyttalerne. Fra klokka 18 snurrer DJ Tubbs skiver som garantert får gang på rockefoten! Vi har ikke matservering, så ta gjerne med deg noe takeaway fra byen dersom du har planer om å henge med oss noen timer. Vi holder på til i ellevetida, da kan du jo enten ta en tur på byen eller kanskje hjem til Kveldsnytt?

Jubileumsplate 40 år BONUS: Jubileumsvinylen er kommet!! Har du forhåndskjøpt kan du komme innom og hente ditt eksemplar!
(Vi har IKKE salg av plater denne kvelden, det blir egen slippfest ganske snart.)

Vi håper vi sees!