Etter første ARKpub – eller ARKerwork, som vi så kjekt kalte det – skjønte vi at dette er en greie vi vil fortsette med. Vi setter derfor opp fem nye datoer utover året; alle ligger sånn cirka i tredje uka i måneden.

  • ARKpub lørdag 22. april – fra kl 14.30 til ca 20.30
  • ARKpub afterwork fredag 19. mai – fra kl 16.30 til ca 23
  • ARKpub fredag 22. september – fra kl 16.30 til ca 23
  • ARKpub afterwork fredag 20. oktober – fra kl 16.30 til ca 23
  • ARKpub afterwork fredag 24. november – fra kl 16.30 til ca 23

Felles for alle pub-arrangementene våre er at vi ikke har noen matservering, så det er fritt frem for å ta med seg noe fra byen eller ringe etter no’ takeaway underveis. Vi har bar med drikke og snacks. De fleste ettermiddagene vil det være en DJ eller to som snurrer litt plater – og så kan det jo hende at det dukker opp et band som vil ta et lite testgig. Kanskje vi til og med tar en titt på en musikkfilm en gang? Eller quiz? Den som er til stede får se! Lave skuldre og tilløp til skravling loves.

Og: har du lyst til å spille er du hjertelig velkommen til det! Vi har PA men du må regne med å sette opp lyd sjøl.

Det er gratis inngang. Vi har 18-årsgrense men det er lov å komme om du er yngre, i følge med en edru verge.