Lørdag 16. september er det åpen dag og «Munkenfest» på Munkehaugen. Sammen med Munken arrangerer vi i rockklubben konsert samme kveld, med hardcore-punkbandet Rise Above!

Tid: Lørdag 16/9 2023, dørene åpnes kl 19
Sted: Munken bar & scene
Aldersgrense: Fri, men verge under 18
Billetter: Tikkio (gratis under 18!)

Rise Above er kjent for kaotiske liveopptredener og sjangerblandet musikk. Siden 2016 har de vært et av de større hardcore punkbandene i Norge. Før de i det hele tatt hadde lagt ut musikk, ble bandet booket til å spille på Øyafestivalen – samme år som blant annet Kvelertak, Mastodon, og Eagles of Death Metal.

«Den mest positive overraskelsen på Øyafestivalen i år. Lidenskapen dryppet bokstavelig talt fra alle i bandet.»

Support: Uorden

Geir og Harald har hatt øvingsrom på Munkehaugen i en årrekke, men har ennå til gode å stå på en scene. Så hva passer vel bedre enn en live-debut på Munkefest? Dette tomannsorkesteret leverer middels lettbeint progressiv rock med obskøne overganger og tvilsomme taktarter. Her er det bare å glede seg.

Dørene åpner kl 19, første band går på kl 20. Det blir DJ etter konsertslutt, kom og heng med oss!