Etter en livlig høst med onkel Ivels bokslipp, Yawning Man + Superlynx, og Vanvidd + Vorbid er det på tide å roe nepa. NEIDA! Vi holder koken, og inviterer som tradisjonen er til julejam andre juledag!

Tid: Tirsdag 26. desember fra kl 20 (dørene åpnes kl 19)
Sted: Munken bar & scene
Billetter: 275,– (225,– for medlemmer og for under 26)  på Tikkio
Aldersgrense: 18, vergeordning

Vi får fire band på scenen, og standard lun Munkenstemning med våre sedvanlig gode priser. Kom og luft vettet sammen med oss, midt i julehyggen..!

Son Of A Shotgun

Son Of A Shotgun 2023 band photo

Son Of A Shotgun ble startet som et enmannsprosjekt i 2015 av unikumet Ivan «Meathook» Gujic fra Norges biggest & meanest death metal-band BLOOD RED THRONE. Debutalbumet Mexican Standoff ble utgitt i 2017 med Meathook som låtskriver og multiinstrumentalist, og med bidrag fra Jan Axel «Hellhammer» Blomberg (Mayhem, Acturus), «Damage» Karlsen (Breed, Chrome Division) og Maurice Adams (Breed, Motorfinger). Den påfølgende norgesturneen dekket alle de største byene i Norge og headlinet festivalen Southern Discomfort. Son Of A Shotgun har også delt scene med et av de største death metal-bandene i verden, Cannibal Corpse! Etter å ha landet en signering med danske Target Records/Emanzipation Productions ble fullengderen Be for oss alle sluppet i 2021.

Bong Temple

Bong Temple er en gjeng rutinerte luringer som etter en pause har gjenoppstått til stor jubel fra fansen. Pausen gjorde gutta godt, noe vi som så dem på årets School’s Out kan bevitne – vokalist Daniel kunne surfe på en bølge av lyd, trøkk og spilleglede. Bong Temple anses som Arendals fremste stoner rock-band, og med låter som tar deg tilbake til Sabbaths stortid er det vel ikke så vanskelig å skjønne hvorfor. Hardtslående riff med imponerende rytmeseksjoner og fengende refrenger drevet av seige vokaler som treffer deg rett i stoner’n.

ÜTAKT

ÜTAKT er et meget ferskt band som stort sett består av nedfallsfrukt, med unntak av bassisten Hentai. Bandet oppstod sommeren 2022 over en kopp kaffi, og har siden den tid spilt på Løddepønk 2023 samt jobber med ny musikk i studio som gis ut tidlig 2024. Bandet spiller sinna musikk med dystre tekster, men kompenserer for det hele med verdens blideste trommis Kawaii. Målet til denne energiske firkløveren er å gi alt hver gang de får muligheten på en scene, og innimellom klare å gjøre bandnavnet sitt ÜTAKT til skamme.

Fake News

Første band på scenen denne kvelden har vi hatt gleden av å følge utviklinga til over det siste året – klassiske rockecovere og egenmekka låter i herlig forening, fremført av en gjeng med spillegleden tjukt uttapå skjorta. Vi snakker selvsagt om Fake News – og har du tenkt deg på Crazy Hogs 80/90 talls crazy cover night! nede i byen samme kveld anbefaler vi på det sterkeste å starte hos oss! Fake News er nemlig Crazy Hogs Jr, og ligger ikke noe tilbake for de mer rutinerte gutta..! Hør og sammenlign sjøl! Fake News går på scenen klokka 20.

PS Forrige konsert ble helt utsolgt, ikke nøl for lenge..! Kun 70 billetter.