Det er ingenting som et VÅRBRØL for å riste av oss kjipe seinvinterdager. Som i fjor har vi slått oss sammen med Arendal kulturhus og inviterer til tre band på én billett: tributebandet Dyreparken i Dagslys – veteranene i The Bastard Sons of Sam Eyde – og som headlinere: BOKASSA! Sees lørdag 9. mars!

Foto Bokassa: Troll Toftenes

Powertrioen Bokassa aka «norsk rocks Buzz Aldrin» har gitt ut tre kritikerroste album, turnert med Mastodon, Baroness, Judas Priest, Zebrahead, Therapy? og Metallica og spilt på flere av verdens største festivaler (Wacken, Download, Hellfest, Tons of Rock, Øya) – og ikke minst på Løddesøl Wakestockfestival! I februar 2024 kommer bandets fjerde album, All Out Of Dreams.

The Bastard Sons of Sam Eyde

Bandet ble dannet i 2013 – på en tid da alle nyetableringer i Arendal visst måtte ha Sam Eyde-navnet med seg, og de skulle jo ikke være noe dårligere! Bandet hadde som mål å være tøffe i trynet å covre rockelåter få band prøvde seg på. I 2017 hadde de en helaften i Arendal kulturhus med gjester der de hyllet Led Zeppelin. Etter en kunstnerisk pause vekket en rockeklubb på Fevik (Metal Warriors) bandet igjen, og like tøffe er de!

Vidar Hushovd – vokal
Ian Pierre Barlier – gitar
Geir Emanuelsen – bass
Ottar Vigerstøl – trommer

D-I-D

Dyreparken I Dagslys ble startet opp i 2018 av fem lokale rockehelter fra Arendal og Grimstad. Gjennom ulike bandkonstelasjoner kom det fram at alle var blodfans av de danske rockeveteranene D-A-D, eller Disneyland After Dark som de opprinnelig heter. Dyreparken I Daglys hedrer de danske rockeveteranene med innlevelse og spilleglede.

Tore Knutsen – gitar/vokal
Hans Petter Klemmetsen – gitar
Nils Erik Goderstad – gitar
Thorbjørn Knutsen – bass
Jonn Robert Trøite – trommer